Advertisement

Faizsiz Konut Şirketlerine Tasfiye : BDDK'dan flaş karar! 21 faizsiz konut şirketinin ... / Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlayamayan 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi.

Faizsiz Konut Şirketlerine Tasfiye : BDDK'dan flaş karar! 21 faizsiz konut şirketinin ... / Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlayamayan 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi.. Bddk internet sitesinden yaptığı duyuruda, tasfiye edilen 21 şirketin listesini de açıkladı. İntibak şartlarını taşımayan ve tasfiyesine karar verilen şirketlere bddk ve tasarruf mevduatı sigorta fonu (tmsf) tarafından tasfiye komisyonu atanacak. Eninde sonunda diğer şirketlere de (yandaş değillerse) benzer bir kararın. Bddk, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Bddk, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi.

İntibak şartlarını taşımayan ve tasfiyesine karar verilen şirketlere bddk ve tasarruf mevduatı sigorta fonu (tmsf) tarafından tasfiye komisyonu atanacak. Faizsiz konut şirketlerine para yatıranların durumu ne olacak? Şirketlere bddk ve tasarruf mevduatı sigorta fonu (tmsf) tarafından tasfiye komisyonu atanacak. .sürecinin devam ettirilmesine, 8'inin ise iradi tasfiyeye yönlendirilmesine karar verildiğini duyurdu. Bddk'nın konu ile ilgili kararı resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Faizsiz konut şirketlerine tasfiye! - Gazeteler
Faizsiz konut şirketlerine tasfiye! - Gazeteler from cdn.gazeteokur.com
Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), vatandaşların hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak intibak şartlarını sağlamayan 21 şirketin intibak. Faizsiz konut şirketleri tasfiye faizsiz konut sistemindeki 35 şirketin büyük bölümü yeni yasa ile gelen 100 milyon tl'lik sermaye koşuluna uyamıyor. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlayamayan 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Buna muhakkak bir düzenleme getirilmesi gerekiyordu. Resmi gazete'de bugün yayınlanan karar ile kamuoyunda faizsiz konut edindirme sistemi olarak bilinen tasarruf resmi gazete'de bugün yayınlanan karara göre tasfiye edilen şirketler şöyle: Peki para yatıranların durumu ne olacak? Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi.

.sürecinin devam ettirilmesine, 8'inin ise iradi tasfiyeye yönlendirilmesine karar verildiğini duyurdu.

Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü. Şirketlere bddk ve tasarruf mevduatı sigorta fonu (tmsf) tarafından tasfiye komisyonu atanacak. Bddk'nın yaptığı denetimler sonucu intibak taleplerinin reddi ve tasfiyelerine karar verilen tasarruf finansman şirketlerinin listesi, resmi gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlandı. Faizsiz konut şirketleri tasfiye faizsiz konut sistemindeki 35 şirketin büyük bölümü yeni yasa ile gelen 100 milyon tl'lik sermaye koşuluna uyamıyor. Bddk 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü. Resmi gazete'de bugün yayınlanan karar ile kamuoyunda faizsiz konut edindirme sistemi olarak bilinen tasarruf resmi gazete'de bugün yayınlanan karara göre tasfiye edilen şirketler şöyle: Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine yönelik kararın ardından intibak başvurusunda. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. .faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. .ve denetleme kurumu, (bddk) 21 faizsiz konut şirketini tasfiye etmesinin ardından, 8 şirketin daha kendi isteğiyle tasfiye edildiğini duyurdu. Yükselen kredi faizleri sonrası, tasarrufa dayalı faizsiz sistemle konut satışları hızla artmıştı.

Bddk, 16 faizsiz finansman şirketi için açıklama yaptı. Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü. Bddk'nın yaptığı denetimler sonucu intibak taleplerinin reddi ve tasfiyelerine karar verilen tasarruf finansman şirketlerinin listesi, resmi gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlandı. 7 mart'ta yürürlüğe gi̇rmi̇şti̇ kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi olarak. İntibak şartlarını taşımayan ve tasfiyesine karar verilen şirketlere bddk ve tasarruf mevduatı sigorta fonu (tmsf) tarafından tasfiye komisyonu atanacak.

BDDK, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi ...
BDDK, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi ... from www.bafrahaber.com
Bddk, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. 21 şirket var şu anda tasfiye edilen. Faizsiz konut şirketlerine para yatıranların durumu ne olacak? Eninde sonunda diğer şirketlere de (yandaş değillerse) benzer bir kararın. Bddk'nın konu ile ilgili kararı resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Bddk nın 21 faizsiz konut şirketini tasfiye etmesi sonrası 8 şirket daha kendi isteğiyle tasfiye edildi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. .ile 21 şirketin tasfiye edildiğini duyuran bddk, daha sonra da kalan 14 şirketten 8'ini de iradi tasfiyeye yönlendirdiğini açıkladı.

Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü.

Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Şirketlere bddk ve tasarruf mevduatı sigorta fonu (tmsf) tarafından tasfiye komisyonu atanacak. Faizsiz konut şirketlerine para yatıranların durumu ne olacak? Eninde sonunda diğer şirketlere de (yandaş değillerse) benzer bir kararın. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) son dönemde artış gösteren faizsiz konut satan şirketleri hakkında önemli bir karar aldı. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Faizsiz konut şirketlerinin tamamını henüz tasfiye etmemişler. Vatandaşlar da hangi faizsiz konut şirketlerinin kapatıldığını merak etmeye başladı. Buna muhakkak bir düzenleme getirilmesi gerekiyordu. .ve denetleme kurumu, (bddk) 21 faizsiz konut şirketini tasfiye etmesinin ardından, 8 şirketin daha kendi isteğiyle tasfiye edildiğini duyurdu. İşte tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri. Yükselen kredi faizleri sonrası, tasarrufa dayalı faizsiz sistemle konut satışları hızla artmıştı. Peki, tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri, tasfiye ne demek, i̇ntibak nedir, bddk son dakika açıklaması detayları neler?

Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), vatandaşların hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak intibak şartlarını sağlamayan 21 şirketin intibak. Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü. Bddk nın 21 faizsiz konut şirketini tasfiye etmesi sonrası 8 şirket daha kendi isteğiyle tasfiye edildi. Faizsiz konut şirketlerine para yatıranların durumu ne olacak? 21 şirket var şu anda tasfiye edilen.

21 faizsiz konut şirketi tasfiye edildi... İşte kapatılan ...
21 faizsiz konut şirketi tasfiye edildi... İşte kapatılan ... from i.haber3.com
Haberler apara haberleri bddk'dan flaş karar! Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine yönelik kararın ardından intibak başvurusunda. Tmsf, alacak ve borçları belgeleyecek ve tasfiye edecek. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Faizsiz konut firmalarından hangileri kapatıldı? Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü. Eninde sonunda diğer şirketlere de (yandaş değillerse) benzer bir kararın. Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü.

Bddk, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi.

Ancak ben bu yapının uzun vadede sürdürülebilir olmayacağını; Haberler ekonomi haberleri son dakika: Faizsiz konut firmalarından hangileri kapatıldı? Bddk 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Son dakika haberleri.bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Faizsiz konut şirketlerine para yatıranların durumu ne olacak? Peki para yatıranların durumu ne olacak? Yükselen kredi faizleri sonrası, tasarrufa dayalı faizsiz sistemle konut satışları hızla artmıştı. Bddk'nın yaptığı denetimler sonucu intibak taleplerinin reddi ve tasfiyelerine karar verilen tasarruf finansman şirketlerinin listesi, resmi gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlandı. Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü. Bddk, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Peki, tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri, tasfiye ne demek, i̇ntibak nedir, bddk son dakika açıklaması detayları neler? .sürecinin devam ettirilmesine, 8'inin ise iradi tasfiyeye yönlendirilmesine karar verildiğini duyurdu.

Posting Komentar

0 Komentar